Close

2017-09-26

7 kérdés a felújított számítógépekről

felújított laptopok

1. Mi is az a felújított számítógép?

Az általunk forgalmazott felújított számítógépek és notebookok elismert gyártók (Dell, HP, Lenovo, Fujitsu) rövid ideig használt ún. business class modelljei. Ezeket a berendezéseket a felújítási folyamat során alapos külső és belső tisztításnak, portalanításnak vetjük alá, majd ezután egy többlépcsős tesztelés következik, amely során kiszűrjük az esetleges rendszer- vagy hardverhibákat.

 

2. Honnan származik?

Ezek a berendezések ellenőrzött forrásból, többnyire az Európai Unión belül működő nagy multicégektől vagy bankoktól származnak. Általában 2-3 évig voltak szolgálatban, így meglehetősen jó állapotban vannak.

 

3. Megízható?

Masszív, strapabíró szerkezetüknek és összehangolt alkatrészeiknek hála, ezek a berendezések rendkívül időtállóak. Az alapos tesztelésnek és tisztításnak köszönhetően még hosszú évekig megbízhatóan futnak.

 

felújított notebook

4. Kinek ajánljuk?

Egy felújított számítógép vagy notebook szinte bárki számára jó választás lehet, akinek szempont a minőség és az elérhető ár. A sokat utazók és egyetemi hallgatók körében elsősorban kompakt méretű felújított notebookjaink népszerűek, míg a felújított számítógépeket családok választják otthoni használatra.

Ügyfeleink között számos állami intézmény, iskola és egészségügyi központ is megtalálható, ugyanakkor számos vállalat is az általunk forglmazott felújított számítógépeket és laptopokat választotta.

 

5. Miért jó választás?

Azonkívül, hogy megbízhatók a felújított számítógépek és notebookok jó választás intézmények és vállalkozók számára is, mivel a berendezések jóval olcsóbbak is mint az újonnan vásárolt számítógépek. További előnyt jelenthet, hogy a nálunk vásárolt berendezések mellé rendszergazda szolgáltatást is kínálunk vállalatok és intézmények számára, kedvezményes áron.

Nagyobb családok számára is megfelelő választás lehet, mivel így akár több számítógépet is megengedhetnek a maguknak.

Továbbá azért is jó választás, mert környezetbarát. Egy felújított számítógép vagy notebook vásárlásával nemcsak az e-hulladék mennyisége csökken, de az új gép előállításával járó természeti károk is.

 

6. Mire figyeljünk vásárláskor?

Kis körültekintéssel jó áron hozzájuthatsz egy számodra megfelelő, strapabíró számítógéphez vagy notebookhoz. Vásárlás előtt érdemes meghatározni, hogy pontosan mire is használnánk a számítógépet vagy notebookot, ez nagyban segítheti a döntést.

Egyszerűbb feladatokhoz, internetezéshez, film lejátszáshoz, chateléshez bőven elég egy alacsonyabb árfekvésű modell is. Ha magasabb rendszerigényű programokat is szeretnénk futtatni, akkor érdemes körülnézni a magasabb árkategóriában is. A későbbi generációs processzorok egy villámgyors SSD adattárolóval kombinálva már simán elbírnak az igényesebb szerkesztő programokkal is.

Vásárlás előtt bizonyosodjunk meg arról is, hogy a cég milyen hosszú garanciaidőt vállal a termékeiért. A piaci trendekkel szemben a mi termékeink két év jótállással kerülnek forgalomba, melyet további egy évvel meghosszabbíthatunk.

 

7. Mi a rizikó?

Nincs rizikó. A felújított számítógépekre és notebookokra általában két hetes pénzvisszafizetési garancia vonatkozik. A mi termékeinkre 30 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk, így ha nem tetszik nyugodtan visszaküldheted és visszafizetjük az árát.

Kínálatunkban több kategória közül is választhatsz, így könnyebben találhatsz számodra megfelelőt. Ha további kérdésed van a témával kapcsolatban vagy tanácsot szeretnél kérni a vásárlással kapcsolatban írj nekünk az info@atechnet.sk címre és mi segítünk.

 

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel is! Köszi 🙂

Ha még több érdekességre vágysz kövess minket a facebookon vagy Instagramon.