Close

2018-08-06

GGC – Gútai Gamer Club és Discord, avagy az új Teamspeak

Sziasztok!

Most főleg azokhoz fogok szólni, akik Gúta körül élnek, és szeretnek játékokkal játszani.
Szeretnénk létrehozni egy Gútai Gamer Club-ot, építeni egy baráti közösséget.

Ez annyit jelent, hogy ha pl. party-t keresel egy játékhoz, vagy csak beszélgetni szeretnél ilyesmi témában, akkor könnyen találsz társakat. Könnyebb lesz új barátokat szerezni az érdeklődési körödben 😉

Elég érdeklődő esetén egy LAN partyt is megszervezünk!

 

Első körben két helyen hozunk létre csoportot.

  1. Facebook csoport (GGC – Gútai Gamer Club)
  2. Discord

 

Facebook

Szerintem a Facebook csoportot nem kell külön bemutatni. Itt bárki posztolhat majd bármilyen gamer témában. Egy bizonyos moderálás azért lesz, szóval a jó ízlés határain belül kell maradni 😉 Barátokat nyugodtan hívhattok ide. IDE vagy a képre kattintva tudsz csatlakozni.

 

Discord

A Discordot picit jobban be szeretném mutatni.  Hang- és szövegkommunikációs program. Teljesen ingyenes, biztonságos, működik számítógéppel és telefonnal is. Van egy havi 5 dolcsis előfizetésük, ebben lényegében az van, hogy animált képet tudsz betenni magadnak, és támogatod a fejlesztőket +1-2 apróság.

 

Jobb oldalon a csatlakozott felhasználók. Bal oldalon a csoport, # jel mellett a chat csatorna, alatta pedig a hang csatornák. Akármennyi csatornát létre tudunk hozni. Sőt, ha többen vagytok, és szeretnétek saját szobát (amit csak ti kezeltek), ezt is meg lehet oldani.  Szóval ebből nem lesz gond. 🙂

Szeretnék csinálni egy “Atech segítség” szobát is. Ez arra fog szolgálni, ha valamit nem tudsz megoldani, itt is kérhetsz segítséget tőlünk bármilyen HW/SW problémában.

https://discord.gg/UXamG4r

A fenti linkre kattintva tudtok hozzánk csatlakozni.

Csatlakozás után szabadon használhatod a szobákat. Privát szobát tőlem (Sholva) vagy a jövőbeli adminoktól kérhetsz. Ez úgy fog zajlani, hogy kapsz (kaptok) egy csoportot. A csoport tagjai pedig be fognak tudni lépni a privát szobába. Más nem.

 

Építsünk együtt egy jó közösséget!

Mivel a csoportot most hoztuk létre, szeretnék megkérni mindenkit, hogy hívjátok meg ismerőseiteket! Szeretnénk gyarapodni. Minél többen vagyunk, annál könnyebben találunk játszótársat, vagy beszélgetőpartnert ;D. Mivel mi is tanuljuk ezt az egészet, minden építő jellegű kritikát szívesen fogadunk 😉 !

Bármilyen kérdésetek van, egy csomó csatornán megtaláltok. Többek között discordon, vagy emailben a toth@atechnet.sk-n is elértek.
Legyen szép napotok és IDDQD-t mindenkinek! 😉

 

Üdv.:

SHoLvA