Close

2018-11-21

Milyen vírusirtó kell nekem?

Az előző bejegyzésben átnéztük az ingyenes és fizetős vírusirtók közti különbségeket. Azt mindenképp az elején leszögeznénk, hogy a megfelelő biztonsághoz az ingyenes vírusirtó nem elég! Mi a szavazatunkat ESET mellett tettük le, ebben hiszünk és ezt is forgalmazzuk.

Miért az ESET?

Az egyik legjobb indok, hogy a nyolcvanas években elsőként reagáltak a vírusok okozta új veszélyekre. Ekkor született meg az elképzelés egy programról, ami képes ezeket az akkor még kevésbé ismert fenyegetéseket semlegesíteni. Ma már több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek az informatikai biztonság területén. További garancia, hogy több mint 200 országban rendelkeznek felhasználókkal, világszerte jelen vannak és nem kisebb nevek tették le voksukat az ESET termékei mellett, mint az Allianz, a Honda, az ERSTE bank, a Telekom stb. Végül, de nem utolsó sorban folyamatosan az élmezőnyben szereplnek a teszteken. Aki ESET terméket vásárol, 99%-os védelmet vesz!

Melyik ESET kell nekem?

Az ESET ma már bőséges termékcsaláddal rendelkezik, mindenki megtalálja a számára megfelelőt, operációs rendszertől függetlenül!

ESET NOD 32 (iOS-nél Cyber Security)

Az első szoftver amit anno kifejlesztettek a NOD 32 volt, azóta is a kínálatban van, természetesen folyamatosan naprakészen, megújulva. A NOD 32 antivírus az alapvető védelem, ami a hétköznapokban kell. Első körben azoknak ajánlott, akik tényleg csak minimálisan használják a gépet, akik csak olvasgatnak az interneten, néha facebookoznak  esetleg megnéznek egy-két filmet a szomszédtól kapott USB kulcsról. Egyszerű alapvető védelem, ami azonban képes megállítani zsaroló vírusokat.

 

 

 

 

ESET Internet Security (Cyber Security Pro)

Ezzel a szoftverrel fejlett, teljes körű védelmet kapunk eszközünkre. Az alapvető védelmen túl több finomhangolási lehetőséggel és kiegészítővel. Többek között banki átutalásainkat egy zárt, védett környezetben intézhetjük aggodalom mentesen, hogy esetleg valaki eltulajdoníthatja a banki hozzáférésünket. Ezen túl a program folyamatosan ellenőrzi otthoni hálózatunkat is a teljes védelem érdekében. Ezt a terméket minden felhasználóknak ajánljuk, aki bizalmas ügyleteket (pl. banki utalás) intéznek online, illetve azoknak is, akik egy fejlettebb védelmet szeretnének otthonukban.

 

 

 

 

ESET Endpoint Security

Céges környezetbe ajánlott vírusirtó. Többrétegű védelemmel, tűzfallal, hálózati támadások elleni védelemmel. Hatékony adatszivárgás, zsaroló vírusok ellen. A végpont alkalmazások kezelhetőek táveléréssel is akár. Mindenkinek ajánlott, aki bizalmas céges adatokat tárol, és szeretné fokozni cége hálózatának védelmét.

 

 

 

 

 

ESET Mobile Security (Mobile Device Management)

Az ESET lépést tart a korral. Manapság már nem csak számítógépen internetezünk, a mobilok és a táblagépek ugyanúgy alkalmasak erre, sőt… A vírusok ezeket az eszközöket sem kerülik el, ezért ajánlott a védelem itt is. A Mobile Security  nemcsak mobilra, de tabletre és akár okos-tévére is telepíthető. Aki inkább ezeket az eszközöket preferálja a hétköznapi hetezéshez, annak mindenképp ajánlott!

 

 

 

 

 

ESET Family Security Pack

Védjük meg a családot! Egy árban kedvező szolgáltatásról van szó. Másfél éves előfizetés, amivel összesen 4 eszközre telepíthetünk NOD 32-t, Internet Security-t, Mobile Security-t vagy ezek iOS verzióját. Árban a legkedvezőbb termék, főleg hogy még választhatunk is, hogy mit kívánunk használni.

 

 

 

 

 

Az ESET-nek tehát mindenre van megoldása. Ezen túl megbízható, nem lassítja a gépet, és megfizethető! Mi ezt ajánljuk!

Érdekel az ajánlat? IDE vagy a képre kattintva megtekintheted árjegyzékünket: