Close

2019-08-16

Amikor túl sok, vagy túl kevés az “áram”.

Ki ne hallott volna már olyanról, kiégett a TV, számítógép, fagyasztó vagy épp a hűtő? A sok esetben ez a túlfeszültség miatt következik be, mégpedig áramkimaradás vagy nagy vihar (és villámok) után. Rengeteg ilyen baleset annak ellenére történik, hogy nagyon egyszerű, és olcsó eszközökkel meg tudjuk védeni magunkat.

Mire szolgál egy ilyen védelem?

Nagyon egyszerűen a kinti vezetékekben az áram egy kicsit ingadozik. Ha ez az ingadozás egy külső hatásra (pl. villám a környékünkön, elvett vagy visszaadott áram) nagyon nagy mértékűre nő, túlterhelheti és elronthatja az eszközünket.

Hogyan védekezhetek, mit csináljak?

Szerintünk az egyik jó megoldás a túlfeszültség védelmére készített elosztó.  Ilyen például a APC Essential SurgeArrest termékcsalád. Természetesen üzletünkben is megvásárolható 😉

 

Az APC egy megbízható márka ebben a szegmensben. Szinte minden területen(otthoni, üzleti) megjelennek különböző eszközeikkel. Vásárlóink ebből a termékből vásárolnak a legtöbbet, és mindenki meg volt vele elégedve. Nekünk ez számít a legjobban! 😉

  • elosztó 5 vagy 6 csatlakozóval 19,90€ illetve 26,90€
  • a fent említett elosztón telefon, illetve coax védelmi lehetőség + 3-4€ felárral.

Ha olcsóbb megoldást keresel, a Whitenergy 5€-tól kezdődő elosztói állnak rendelkezésre, de mi inkább az APC-re esküszünk ;D Végül is, ezt csak egyszer kell megvenni, és évtizedekig biztonságban érezhetjük magunkat.

 

Kérdésed van a technológiával kapcsolatban?

Képtalálat a következőre: „kérdésed van?”

Keress minket személyesen a furbify PC SHOP-ban Gútán a Győr utca 19 (Rábska 19) alatt.

További elérhetőségeink:

Telefon: 0915 628 586
Email: shop.kolarovo@furbify.eu

Facebook: https://www.facebook.com/furbify.atechnet/

Instagram: https://www.instagram.com/furbify.atechnet/

Az akció 2019.08.19 hétfőtől 2019.08.24. szombatig tart.