Close

2019-10-24

Ez egy táblagép? Vagy egy számítógép? Nehéz kérdés… “HP Elite x2 1012 G1”

Brutális, egyedi eszközt kaptunk a minap. A HP mérnökei nem sajnálták az ötleteket a készülékből, amit “HP Elite X2 1012 G1“-nek neveztek el. Kevés ilyen jól összerakott kombinációval találkoztunk eddig 😉

Az legnagyobb előnyei közé tartozik, hogy az alul-világított billentyűzet teljes mértékben eltávolítható, szinte az egész fémből készült, két töltő, dokkoló állomás jár hozzá, és a remek színhűséget biztosító FullHD IPS kijelzővel van felszerelve.


A kijelző hátuljára szerelt lábnak köszönhetően teljes mértékben notebookként lehet használni.


A tetején található két hangszóró, amiből sztereóban hallgathatjuk a kedvenc zenéinket, és filmjeinket.


Hátul és elöl is található egy kamera. A hátsó egy 5 MPixeles lencsével (és fényforrással) rendelkezik, és az első is tökéletesen megfelel videóhívások lebonyolításához.


A gép jobb oldalán található egy USB C (töltésre), egy sim kártya tartó, USB 3, és egy hagyományos 2,5 jack csatlakozó a külső hangszórónak.


A készülék bal oldalán a bekapcsoló és hangszabályzó gombon kívül még helyet kapott egy vágás, ahova pl. egy csuklópántot erősíthetünk. Ugyancsak a bal oldalon, de a hátulján található a prémium kategóriás készülékeken már megszokott ujjlenyomat olvasó, amivel nagyon egyszerűen oldhatjuk fel a rendszer biztonsági kódját.


A billentyűzet leválasztható, így teljes értékű táblagéppé alakítható a készülék.


A klasszikus HP alul-világított, alacsony billentyűzetet kapjuk, ami már a Folio sorozatánál is remekelt. Egy rossz szót nem tudunk mondani rá!


Konfiguráció:
Processzor Intel m5-6Y57
Memória 8GB DDR3
Háttértár 256GB (M.2) SSD (nagyon gyors)
Grafikus processzor Intel HD 515
DVD mechanika nem található a készülékben, azonban ha valaki szeretne 30€-tól vásárolható USB-s külső egység.


A kijelzőn sem spórolt a HP! A 12,5″-os kijelzőbe egy 1920×1280 felbontású IPS panelt sikerült szerelni. Ez az IPS panel a legszebb, legélethűbb színeket is meg tudja jeleníteni. Bámulatos a színmélysége, a betekintési szög pedig óriási.


Az ajándék dokkoló egység otthon fog jó szolgálatot tenni. Mivel ehhez külön adunk egy ajándék töltőt, így otthon elég ehhez csatlakoztatni a készüléket. A Dokkoló egységen még található 1x LAN, 1x VGA, 2x DP, 4x USB, 1x USB-C, 1x jack és egy bekapcsoló gomb. Ennek segítségével otthon ráköthetjük a gépünk egy kijelzőre, vagy TV-re.


Ez a remek készülék újan 1400€ körüli áron található meg. Mi most 299€-ért kínáljuk 2 év jótállással. Nincs mit veszíteni…
Gyere be boltunkba, és nézd meg a saját szemeddel! 😉

 

 

Kérdésed van?

Keress minket személyesen a furbify PC SHOP-ban Gútán, a Győr utca 19 (Rábska 19) alatt.

További elérhetőségeink:

Telefon: 0915 628 586
Email: shop.kolarovo@furbify.eu

Facebook: https://www.facebook.com/furbify.atechnet/
Instagram: https://www.instagram.com/furbify.atechnet/