Close

2019-12-10

Ezért vannak oda a fiatalok… “The Fortniter” a furbify-től

Rengetegen keresik manapság a játékra szánt PC-ket. A két legfontosabb dolog ezzel kapcsolatban, hogy milyen teljesítményt szeretnénk, és milyen áron…  Összeállítottunk nektek egy ütős, de mégis nagyon gazdaságos konfigurációt. FORTNITE és MINECRAFT (a két legfőbb kedvenc a fiatalok körében) tökéletesen fut rajta! 😀 😀 

A képen látható PC szíve egy harmadik generációs Intel i5-ös processzor, ami 3,3GHz-en dobog. A helyet, ahová a játékaidat rakhatod, egy 500 GB-os merevlemez biztosítja. Ez mellé operációs rendszernek szerelhető SSD meghajtó (kb 8x – 10x gyorsabb betöltési idő). A 120GB solid meghajtó 24,90€, 240GB 34,90€ vagy 480GB 59,90€ többletköltséggel jár.
Memóriából alapból 8GB-ot szereltünk, ami igény szerint szintén bővíthető.


Az elölről fantasztikusan kinéző, karcsú, kecses PC dobozát függőlegesen és vízszintesen is elhelyezhetjük. Az elöl található JACK csatlakozónak köszönhetően nem kell mindig hátul bajlódni a fejhallgatónk beszúrásával. Arról már ne is beszéljünk, hogy az itt található 4 USB csatlakozó kényelmi szempontból a legjobb helyen található. Ugyan egyre ritkábban találhatóak meg a mai gépekben a DVD meghajtók, mi azért erre is gondoltunk, így jár egy DVD égető is a konfigurációhoz.


A hátsó konnektorok között szerepel egy DVI, DisplayPort, HDMI (grafikus kártyán, monitor vagy TV csatlakoztatásához), 6x USB, Gigabit LAN és Jack csatlakozó a hangszórónak. Annak érdekében, hogy a PC karcsú alakját tartani tudjuk, a PC “grafikus agya” egy Gigabyte GTX 1050 Ti LP lett 4 GB grafikus memóriával felszerelve.

Milyen játékokat tudsz játszani ezen a konfiguráción?

A 1050 Ti egy középkategóriás grafikus kártya. 2-3 éves játékokat FullHD felbontásban tökéletesen elviszi, és az újakat is kényelmesen ki tudod próbálni. Fortnite és Minecraft gond nélkül fut rajta ;D Ebben a videóban megnézheted, hogy kb. mire számíthatsz:

A The Fortniter összeállításunkat most 469€-ért megvásárolhatod a PC SHOP-ban. 😉

Kérdésed van?

Keress minket személyesen a furbify PC SHOP-ban Gútán, a Győr utca 19 (Rábska 19) alatt.

További elérhetőségeink:

Telefon: 0915 628 586
Email: shop.kolarovo@furbify.eu

Facebook: https://www.facebook.com/furbify.atechnet/
Instagram: https://www.instagram.com/furbify.atechnet/